Trainingstochten t/m januari 2010

Mijn trainingstochten zijn vrij divers. Soms wandel ik vanuit huis een rondje richting Bemmel, Gendt, of de andere kant op naar Weurt, Ewijk, Andelst, veel Waaldijken dus, of naar Berg en Dal en via de bossen van Beek/Ubbergen terug. De afstand varieert van ongeveer 15 tot 20 km.

Indien er een georganiseerde wandeltocht in de buurt is kies ik soms daarvoor. Voordelen zijn de uitgezette route, het gezelschap van andere wandelaars, de catering voorzieningen onderweg. Nadelen zijn de betrekkelijke drukte (je mist de stilte van het alleen zijn) en de vaak bekende weggetjes. Eigenlijk moet je de moeite nemen een uurtje te rijden om eens in een geheel nieuwe omgeving te kunnen wandelen.

Soms loop ik vanuit huis naar familie in Leuth of Molenhoek en rijd van daaruit terug met mijn vrouw. Heb ik toch weer zo’n 15 tot 20 km meegepikt.

Mooie trainingstochten heb ik gemaakt tijdens een wandelweekend in oktober 2009 aan de Moezel met vrouw, schoonzus en partner, en in de kerstvakantie in het Weserbergland. Ook tijdens het voorjaar maakten mijn vrouw en ik enkele mooie tochten in het Altmühltal.
Zie het aparte reisverslag hierover met foto’s.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.