Laatste week trainen

Zondag 4 juli samen met Yvon een eigen route gelopen via de Kwakkenbergbossen naar de Groesbeekse bossen, Wolfsberg, Mookerheide naar het zweefvliegveld Malden en vandaar terug naar de Leemkuil, waar de auto stond. Bij elkaar 25 km, mijn rugzak zat bij het begin op 14 kg en aan het eind van de tocht 12,5 kg, genoeg water gedronken dus. Ik had goede benen en liep de hele tocht zonder problemen. Van Yvon kreeg ik een speciale munt die me onderweg geluk gaat brengen, hij hangt inmiddels aan mijn rugzak.  Vanavond met Janny een ommetje Oosterhout-Ressen-Lent gemaakt van bijna 11 km, met rugzak van 13,5 kg. We genoten er allebei van. Willen we deze week nog 2 keer doen, en dan zitten de trainingen erop. Volgende week begint het echte werk. Een mooi avontuur wacht, maar ik merk ook dat de spanning zich geleidelijk aan opbouwt. Zo lang weg uit de vertrouwde omgeving, zoveel onbekende dingen die op mijn weg zullen komen. Ik kan me er moeilijk een voorstelling van maken hoe dat is, maar de drang om het te ondergaan is er ontegenzeglijk.

REACTIES:
5 juli 2010 19:49 | Door: Paula en Ben

Hoi Harry, het is bijna zover! Wij hebben grote bewondering voor je. Alvast veel succes al zien we je deze week nog voor je vertrekt.
Groetjes, Paula en Ben

5 juli 2010 19:53 | Door: Albert

Je voeten staan echt vlak voor de deur hé! Ben benieuwd naar de oplopende spanning.Waar ga je tegen aan lopen (letterlijk en figuurlijk?). Loop je nu alleen of met een maatje (Yvon)? Veel genot en ik ga je volgen. Die Groesbeekse bossen beloven al veel!! (bron van contemplatie)!
Gr. Albert

6 juli 2010 07:28 | Door: Yvon

Je bent er helemaal klaar voor Harry!
Buen Camino!

10 juli 2010 03:41 | Door: Willem van Ameijde

Succes Harry, zal je met belangstelling volgen op je route, ga zelf volgend jaar pas ;-(
Vaya Con Dios zou ik zeggen, en geniet er vooral van.

10 juli 2010 03:49 | Door: Willem van Ameijde

O ja, ik zou nog eens goed nadenken over die 2½kg, weegt dat op tegen de onafhankelijkheid??
Hou dan ook Bon Courage…

10 juli 2010 09:25 | Door: Han Lasance

Vooral heel veel plezier onderweg!
Hartelijke groet, Han

11 juli 2010 12:34 | Door: John van Vlodrop

Buen Camino Harry !
et bon courage…
Greetz

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.