Nieuw spoorboekje

Chris had al enkele dagen last van een “steentje” onder zijn hak, en dat steentje werd steeds groter; hielspoor dus. Het leek onverstandig om op dezelfde voet door te gaan en zo de boel te forceren. Dus, zondag zijn wij met treinen via Ivrea en Turijn naar Genua gereisd waar we overnacht hebben. Maandagmiddag verder getreind via Viareggia naar Lucca, waar we nu zijn. Zondag in een keer door hierheen kon niet. De rest van de zondag en maandagmorgen hebben we het mooie centrum van Genua bekeken, en op beide dagen zagen we Ilja Phijffer lopen. Van een gesprek kwam het helaas niet. Gisteravond hadden we al een mooie avond in Lucca, wat een geweldig mooi centrum! Vandaag gaan we hier nog de luie toeristen uithangen. Geen foto’s van Genua omdat het niets met de Francigena te maken heeft. 

Morgen, woensdag dus, pakken we de route weer op en lopen naar Altopascio. Plan is om in 6 dagen naar Siena te lopen, dan een stukje OV naar Proceno en van daaruit de laatste 8 dagen naar Rome wandelen. In plaats van dik 7  weken zijn we dan dik 4 weken weg geweest, en allebei vinden we dat wel goed zo. Ik kan niet wachten om Janny weer stevig tegen me aan te drukken en Marlies te knuffelen. Thuis is mooi, thuis is fijn, en dat voelt goed. 

NAAR VOLGENDE VERSLAG                    TERUG NAAR ETAPPESCHEMA

2 reacties op “Nieuw spoorboekje

  1. Hoi Harry, Jammer dat jullie wandeltocht door Chris zijn hielspoor veranderd is .Geniet toch nog van jullie verkorte reis .Succes Chris!!!. Groetjes Henk en Gerrie.

  2. Lieber Harry, wunderschöne Fotos, mit Genuss schaue und lese ich, wenngleich die Übersetzung recht abenteuerlich ist. Haha, das ist ja deine Reise auch. Ich wünsche dir und deinem Freund noch recht viel Spaß und Glück . Anne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.