De dag voor mijn vertrek

Zo, het aftellen is begonnen. Vanmorgen de rugzak ingepakt, daarna met Janny naar de St. Jacobskapel gefietst voor een stempel in mijn credencial. Volgens mij heb ik alles geregeld wat geregeld moest worden.  We rijden zo ergens naar het water om verkoeling te zoeken en daarna door naar Paula en Ben om de finale van het WK te kijken. Dan rest een korte nachtrust, kwart over vier gaat de wekker, om vijf uur rijden we naar Rotterdam. De spanning voor de WK voelt een stuk minder dan de spanning voor mijn tocht, dus of Nederland echt gaat winnen houdt mij niet zo bezig.
Donderdag verrasten Janny en Marlies mij met een bijzondere hanger voor aan mijn rugzak, zie de foto’s bij dit verslag. Echt een warme verrassing, ik denk dat ik de hanger onderweg in een bui van heimwee vaak zal openen.
Bedankt allemaal voor jullie lieve, aardige, hulpvaardige hart-onder-de-riem-stekers, zonder dit alles zou het helemaal een moeilijke tocht worden.

Volgende bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.